Food Safety Management System
The ISO 22000 family of International Standards addresses food safety managementThe consequences of unsafe food can be serious and ISO’s food safety management standards help organizations identify and control food safety hazards. As many of today's food products repeatedly cross national boundaries, International Standards are needed to ensure the safety of the global food supply chain
ISO 22000:2005 sets out the requirements for a food safety management system and can be certified to. It maps out what an organization needs to do to demonstrate its ability to control food safety hazards in order to ensure that food is safe. It can be used by any organization regardless of its size or position in the food chain
استاندارد مدیریت ایمنـی مواد غذایـی 22000 ISO
سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی،استانداردهای پایه برای شناسایی و مدیریت کارای ریسکهای صنعت غذا از دو دیدگاه ایمنی و صرفه اقتصادی می باشد. پیاده سازی این استاندارد رویکرد پیش گیرانه ای را جایگزین روش کنترل کیفی پایان خط تولید می نماید. این استاندارد همچنین رویکردی به جهت پوشش تمامی جنبه های مؤبر در ایمنی در سراسر زنجیره غذا از خرید مواد خام تا مصر کننده نهایی محصول شما (Fork to Farm )معرفی می نماید. این استاندارد الزامهای سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی که برای اببات توانایی و کنترل خطرهای ایمنی مواد غذایی یک سازمان در زنجیره مواد غذایی الزم است را معین می کند.
استاندارد ایزوهای مرتبط :
صدور و اخذ گواهی استاندارد مدیریت ایمنـی مواد غذایـی 22000 ISO توسط گروه ایزوکاران در کوتاهترین زمان و بهترین خدمات
جهت پاسخگویی سریع به سوالات شما درباره 22000 ISO به آدرس تلگرامی isokaran@ مراجعه نمایید.